Wat is Oefentherapie Cesar?

De oefentherapeut Cesar is specialist in het aanleren van gezond beweeggedrag. De oefentherapeut helpt jou met het behandelen en voorkomen van klachten die kunnen ontstaan door een verkeerde houding en beweging tijdens dagelijkse activiteiten.

Kenmerkend voor oefentherapie Cesar is dat de oefentherapeut niet alleen kijkt naar de klacht zelf, maar vooral naar waar die klacht vandaan komt. Vaak heeft dit met jouw houding- en/of beweeggedrag te maken, maar ook spanningen en angsten kunnen een rol spelen. De relatie zien tussen oorzaak en gevolg is de basis voor de behandeling. Groot voordeel van deze aanpak is dat de oorzaak van de klacht structureel wordt aangepakt, omdat je weet waarom die is ontstaan! Kortom: je weet zelf beter waar je met jouw lijf mee bezig bent. En je krijgt daarmee grip op eigen houding en bewegen en het omgaan met spanningsgerelateerde klachten.

Als u meer wilt weten over Oefentherapie Cesar klik dan hier.

Meld u direct aan bij Oefentherapie Cesar De Lint

U kunt zich via onderstaande knop direct aanmelden voor therapie bij Oefentherapie Cesar De Lint. Daarnaast kunt u zich inschrijven voor de verschillende cursussen in groepsverband.
Aanmelden