Uw eerste afspraak

Nadat u een verwijzing van uw arts heeft gekregen of wanneer u direct bij ons terecht wilt, kunt u contact opnemen met de praktijk, 024-3483329. Wij nemen dan uw gegevens op en maken een afspraak. U kunt uw voorkeur voor locatie en tijd aangeven, wij proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. Er zijn mogelijkheden om in de avonduren te worden behandeld. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Het kan zijn dat wij niet in staat zijn de telefoon te beantwoorden. Laat dan een boodschap achter op het antwoordapparaat. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neemt u voor de eerste afspraak de verwijzing (indien van toepassing), uw verzekeringsgegevens, een identiteitsbewijs en een handdoek mee. U kunt in de praktijk plaatsnemen in de wachtruimte, u wordt daar door de therapeut opgehaald.

De eerste behandeling begint met een vraaggesprek over uw klachten, uw functioneren en andere relevante informatie. Hierna wordt, indien nodig, een lichamelijk onderzoek uitgevoerd. Hierbij kijken we naar het houdings- en bewegingspatroon, de lenigheid van uw gewrichten en spieren en spierkracht en conditie. De onderzoeksresultaten en het daaruit voortkomende behandelplan worden direct met u besproken.

Belangrijk om de te weten:

  • U betreedt de oefenruimte op sokken
  • Het lichamelijk onderzoek vindt plaats in ondergoed. Indien u hier bezwaar tegen heeft, kunt u een bikini/zwembroek, legging of korte broek meenemen
  • Afspraken die niet 24 uur van tevoren zijn afgezegd worden in rekening gebracht, afspraken op maandag moeten voor het weekend worden afgezegd
  • Er is regelmatig een stagiaire aanwezig, heeft u bezwaar tegen haar/zijn aanwezigheid maak dit dan gerust kenbaar
  • Er is geen toezicht in de wachtruimtes, laat daarom geen waardevolle spullen achter

Meld u direct aan bij Oefentherapie Cesar De Lint

U kunt zich via onderstaande knop direct aanmelden voor therapie bij Oefentherapie Cesar De Lint. Daarnaast kunt u zich inschrijven voor de verschillende cursussen in groepsverband.
Aanmelden